Senetle ev satan inşaat firmaları İstanbul!
Günümüzde herkesin hayalleri arasında ev sahibi olmak yer alıyor. Konut projesi üreticileri de bu hayalleri gerçekleştirmek için senetle ev alma imkanı sunuyor. Senetle ev almak mümkün mü? sorusuna en güzel cevabı veren sektör temsilcileri projelerinde bununla ilgili yeni kampanyalar başlatıyor. İşte Senetle ev satan inşaat firmaları İstanbul...

Ahes Misal İstanbul
Süleyman Ekşi İnşaat imzası ile inşa edilen Ahes Misal İstanbul şirket bünyesinde 60 daire için 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Ahes Misal İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Taksim 360 projesi
Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat tarafından İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen Taksim 360 projesinde yüzde 5 peşinat ve vade farksız 60 ay ödeme seçeneği sunuluyor. Taksim 360 projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Marmara Konakları
Marmara Yapı A.Ş. imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Marmara Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 20 ay vade farksız taksit imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Marmara Konakları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bizimtepe Aydos
Halk GYO ve Vakıf GYO ortak imzasıyla hayata geçirilen Bizimtepe Aydos'ta banka kredisiz 60 ay faizsiz kampanya başladı. Bizimtepe Aydos daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Zer Kartal
Ceylan İnşaat ve Artuklu İnşaat adi ortaklığı​ imzası ile hayata geçirilen Zer Kartal projesinde yüzde 30 peşinat ve 72 ay vade farksız ödeme seçeneği konut alıcılarına sunuluyor. Zer Kartal daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nidapark Bomonti
Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile İstanbul Şişli'de hayata geçirilecek olan Nidapark Bomonti projesinde yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faiz ya da 120 ay 0,45 faiz seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Nidapark Bomonti daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hep İstanbul
Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde isterseniz yüzde 5 peşin ve 60 ay sıfır faizli Tekfen ödeme planıyla, isterseniz satış danışmanlarımızca size özel oluşturulacak ödeme planı ile konut sahibi olunuyor. Hep İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nüfusu ile çok kalabalık bir şehir olan İstanbul'da senetle ev alma imkanı konut alıcılarının yüzlerini güldürüyor. Senetle ev satan inşaat firmaları İstanbul listesi ile de bu kampanyaları sizler için derledik.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181