Tahincioğlu inşaat projeleri!
Tahincioğlu inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Markalı konut projesi üreticilenden Tahincioğlu inşaatını tamamladığı projelerin yanı sıra yeni başladığı projelerin de inşaatına ve satışına devam ediyor İşte Tahincioğlu inşaat projeleri

Nidapark İstinye
3 etaptan oluşacak olan Nidapark İstinye projesi Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden meydana gelecek. Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan blokların bulunacağı projede 2+1’den 5+2’ye farklı büyüklüklerde daire seçenekleri bulunacak. Nidapark İstinye daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nidapark Bomonti
18 bin 79 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Nidapark Bomonti projesi 536 adet rezidanstan oluşacak. 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1 ve 3+1 daire tipleri bulunan projede 102 ofis ve 12 mağaza yer alacak. Nidapark Bomonti daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nidapark Kayaşehir
118 bin 360 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesinde 3 konut etabı ve 1 ticari etap bulunuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Nidapark Kayaşehir projesinde dairelerin büyüklükleri 102 metrekare ila 224 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nidapark Küçükyalı
Maltepe konut projeleri arasında yer alacak olan Nidapark Küçükyalı projesinde 1+1’den 4+1’e uzanan farklı daire alternatifleri yer alacak. 10 konut bloğu, 4 ofis kulesi ve ticari ünitelerin yer aldığı Nidapark Küçükyalı projesi 1159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan oluşacak. Nidapark Küçükyalı daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nidapark Ayyıldız
Lokasyonu ile dikkat çeken Nidapark Ayyıldız projesi markalı konut projesi olarak inşa ediliyor. Lüks rezidans dairelerin bulunacağı Nidapark Ayyıldız projesinde cadde dükkanlar da yer alacak. Nidapark Ayyıldız nerede? Tıklayınız.

Tahincioğlu inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181