Teknik yapı Deluxia Park ile yeniden Kartal'da!
Deluxia Park Residence projesinin Anadolu Yakası'nın Maltepe-Kartal sınırında yer aldığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım da projenin toplam değerinin 750 milyon lira olduğu bilgisini paylaştı. Durbakayım, Deluxia Park'ın Kartal ve Maltepe etaplarının toplamında yaklaşık 812 bağımsız bölüm yer alacağını, metrekare fiyatının ise 6 bin 380 liradan başlayacağını sözlerine ekledi. TeknikYapı Deluxia Park Residence için bu hafta sonundan itibaren ön talep toplayacak. Projede yer alan ticari üniteler ise yıl sonuna doğru satışa sunulacak. Deluxia Park projesinin ikinci ayağını oluşturan Deluxia Park Business projesinin ise yılın üçüncü çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

Teknik Yapı, Anadolu yakasında başladığı dönüşüm projelerine, Kartal ve Maltepe'deki iki ayrı projeyle devam ediyor. Kartal'da, Adalar manzarası sunan Deluxia Park Residence, 35 katlı 1 rezidans, 6'şar katlı 2 ofis olmak üzere toplam 3 bloktan oluşuyor. Projede fiyatlar ise lansmana özel indirimle 339 bin TL'den başlıyor. Teknik Yapı'nın Altın Üçgen diye adlandırdığı Kartal, Soğanlık, Maltepe, Tuzla bölgesindeki dönüşümde, etkin bir şekilde yer aldığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, dönüşüm hamlesinin kesintisiz devam edeceğim açıkladı.

DİKTAŞ MÜZESİ YAPILACAK 
Teknik Yapı'nın bölgede ilk dönüşüm projesini yapan firmalardan biri olduğunu söyleyen Durbakayım, "1985'te Kartal Maltepe'nin kesişim yerinde Şeşbeş Demir Döküm Fabrikası'nın yerine Marmaris Sitesi'ni inşa ettik. Ardından 8 proje daha hayata geçirdik. Ve bugün tekrar buradayız. Bölgeye; Süleyman Şah tarafından smır olarak kabul edilen Dragos Çayı'nın Kartal tarafında bulunan ve şu an sunumunu yaptığımız Deluxia Park Residence, Maltepe tarafında ise 'Deluxia Park Business' projeleriyle dönüyoruz" dedi. Deluxia Park projelerinde eskiyle yeni arasında bağ kuracak özel bir fonksiyonun da yer alacağını ifade eden Başkan Durbakayım, Kartal Belediye Başkanı Sayın Op Dr. Altınok Öz'ün önerisi ile Diktaş Müzesi yapılacağım açıkladı.

Lansmana özel % 5 peşinata % 5 indirim
Prpjede rezidans daireler 399 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Lansmana özel yüzde 5 indirimin yanı sıra; peşin veya kredili alımlarda, artı yüzde 10 indirim uygulanacak. Yüzde 5 peşinatla daire almak isteyenlere, liste fiyatı üzerinden lansmana özel yüzde 5 indirim uygulanacak. Bu seçenekte, 1 'er yıl arayla her biri daire bedelinin yüzde 10'u oranında 2 ara ödeme, yüzde 75'lik kısım için, 24 aya kadar sıfır faiz, 120 aya kadar ise kampanyalı faiz oranları (%0,24%0,73) ile kredi kullandırılabilecek.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181