Mika Naturalist 2 örnek daire!
1+1’den 3+1’e kadar çeşitli büyüklüklerdeki 53 daireden oluşan Mika Naturalist 2 örnek daire görsellerini sizler için araştırdık.

İstanbul Avrupa Yakası'nda Kemerburgaz'da inşa edilen Mika Naturalist 2 örnek daire görselleri belli oldu. Mika Naturalist 2 görseller için tıklayınız.

8088 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan projede dairelerin büyüklükleri 56 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kemerburgaz konut projeleri arasında yer alan Mika Naturalist 2 daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 yer alıyor. DNA Mimarlık tarafından tasarlanan proje Mika İnşaat imzası taşıyor.

Kapalı alanda 53 araç ve bisiklet park yerlerine sahip olan projede seyir terası, fitness salonu ve sinema salnu gibi imkanlar bulunuyor. 

Mika Naturalist 2 örnek daire görselleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Mika Naturalist 2 daire planları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181