Vadi Koru Örnek Daire!
242 konut, 84 ofis ve 12 cadde mağazasından oluşan Vadi Koru Örnek Daire için bilgi almak için Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:10/A Sarıyer - İstanbul adresinde yer alan Satış Ofisini ziyaret edebilirisiniz.

3 ofis ve 3 konut bloğu olmak üzere toplamda 6 blok olarak planlanan Vadi Koru projesi 87 milyon 215 bin 198,50 TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. 24 saat güvenlik hizmetlerinin bulunduğu proje konut, ofis ve cadde dükkanlarından oluşuyor. İnvest İnşaat imzası ile yükselen projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

16 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Vadi Koru projesinin ortak alanlarında alışveriş caddesi, açık-kapalı otopark ve yeşil alan bulunuyor. Karma bir konsepte sahip olan projenin sosyal tesisleri; hamam, sauna, fitness salonu ve açık yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahasıyla yürüyüş alanlarından oluşuyor. 

Vadi Koru fiyatları için tıklayınız

Vadi Koru teslim tarihi için tıklayınız.

Vadi Koru nerede? İşte lokasyonu... tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181