3. İstanbul Hasbahçe Evleri satılık!
40 bin metrekarelik alana sahip olan 3. İstanbul Hasbahçe Evleri satılık daire bilgisini sizler için araştırdık.

3. İstanbul Hasbahçe Evleri satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. 7 adet bloğun yükseldiği Hasbahçe Evleri Başakşehir projesinde ayrıca birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. 3. İstanbul Başakşehir projesinin son etabı olan projenin yüzde 85’i yeşil alan ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor. 

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı’nın Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği 3. İstanbul Hasbahçe Evleri projesinde 541 adet konut yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda Başakşehir'de hayata geçirilen Hasbahçe Evleri Başakşehir satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1 bulunuyor. 

3. İstanbul Başakşehir Hasbahçe Evleri projesinde basketbol sahası, golf alanı, restoran, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness salonu, bilardo, spa, çocuk oyun alanları, futbol sahası, yüzme havuzu, güvenlik, cafe, tenis kortu ve kameralı güvenlik hizmeti yer alıyor.

3. İstanbul Hasbahçe Evleri satılık daire seçenekleri sizler için derledik. 3. İstanbul Başakşehir Hasbahçe satılık konutlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

3. İstanbul Hasbahçe Evleri teslim tarihi için tıklayınız.
3. İstanbul Hasbahçe Evleri nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181