Abel Çengelköy Konutları satılık!
6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Abel Çengelköy konutları satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

Abel İnşaat imzası ile 3 bloktan oluşan Abel Çengelköy konutları satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 bulunuyor. Abel Çengelköy Evleri satılık daire büyüklükleri şu şekilde; 2+1 daireler 89 metrekare ile 118 metrekare, 3+1 daireler 136 metrekare ile 169 metrekare ve 4+1 daireler ise 154 metrekare olarak tasarlanıyor.

Toplam 108 daireden oluşan Abel Çengelköy Evleri projesinde fitness, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve kapalı otopark yer alıyor. İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen Abel İnşaat Çengelköy projesi içerisinde bahçe kat, dubleks ve normal daire seçenekleri bulunuyor.

Abel Çengelköy konutları satılık daire seçenekleri ve Abel Çengelköy satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Abel Çengelköy Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Abel Çengelköy Evleri fiyat bilgisi? Tıklayınız.

Abel Çengelköy Evleri nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181