Asmalı Bahçeşehir evleri satılık!
499 konut ve 48 mağazadan oluşan Asmalı Bahçeşehir evleri satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

Az katlı blokların bulunacağı Asmalı Bahçeşehir evleri satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Daire büyüklüklerinin 110 metrekare ile 198 metrekare arasında değişim göstereceği Asmalı evleri Bahçeşehir satılık 2+1'lerin alanları net 77 metrekare, 3+1'lerin alanları brüt 165, net 129 metrekare ve 4+1'lerin alanları ise brüt 198, net 143 metrekare olarak tasarlanıyor.

Dekar İnşaat ve Demiröz ortaklığı ile inşa edilen projede konutların 443 tanesi bahçeli ev, 56 tanesi ise apartman dairesi şeklinde tasarlanıyor. Ayrıca Bahçeli evlerin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri yer alıyor. 

2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine sahip olan Asmalı Bahçe Şehir projesi 6 etaptan oluşacak. İstanbul Bahçeşehir'de lokasyonu ile dikkat çeken proje 91 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Asmalı Bahçeşehir evleri satılık daire seçenekleri sizler için derledik. Asmalı Bahçeşehir Konakları satılık evler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU/ EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181