Atabilge İncek satılık!
200.969,32 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Atabilge İncek satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

15 adet 2+1, 137 adet 3+1 ve 544 adet 4+1 daire tipleri bulunan Atabilge İncek satılık daire seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1 yer alıyor. S.S. Atabilge İncek Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen projede  toplam 696 konut yer alıyor.

F blokta ticari birimlerin bulunduğu Atabilge İncek Konutlarında 5 adet konut bloğu bulunuyor. Blokların 33, 34 ve 36 katlı olarak tasarlandığı Atabilge İncek Konutları projesinde

Kapalı havuz, fitness salonu, hamam sauna, kapalı çocuk oyun alanı ve cep sinemasına sahip olan projede 2+1 dairelerin tamamı, 3+1 daireler ile birlikte tek blokta toplanıyor. 10 adet bağımsız ticari bölüm bulunan Atabilge İncek Konutları projesi 300 milyon yatırım değerine sahip.

Atabilge İncek satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Atabilge İncek nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181