Aydos Country Sancaktepe satılık!
1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu Aydos Country Sancaktepe satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor.

Aydos ormanının karşısında bulunan Aydos Country Sancaktepe Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. Daire büyüklüklerinin 68 ila 208 metrekare arasında değişim gösterdiği Aydos Country projesinin fitness, wellness-spa, kapalı yüzme havuzu gibi yaşam alanları bulunuyor. Her dairede geniş balkonların yer aldığı ​proje Sancaktepe konut projeleri arasında yer alıyor.
 
Anadolu Yakası konut projeleri arasında yer alan Aydos Country Sancaktepe projesi toplam 900 daireden oluşuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Aydos Country 50 dönümlük arazi üzerinde yükseliyor. Söğüt, çam, sedir, çınar, meşe gibi ağaçların bulundupu proje peyzaj alanı ile dikkat çekiyor.

Aydos Country satış ofisi? Tıklayınız.

Aydos Country nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181