Babacan Holding Premium satılık daire!
Hem konut hem de ticari alanlarıyla karma proje niteliği taşıyan Babacan Holding Premium satılık daire bilgisini sizler için araştırdık.

41 katlı kulesinde 1+0’dan, 3+1’e düz ve loft daireler bulunan Babacan Holding Premium satılık daire seçenekleri alıcılarına sunuluyor. 

Toplam 28 bin 320 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Babacan Premium satılık konut haricinde 102 ticari ünite yer alıyor.7 blokta 1216 konut ile 400 Milyon TL'lik yatırım ile inşa edilen projede  27'şer katlı 4 blok olan aile rezidanslarında ise 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Babacan Yapı'nın Esenyurt'ta konumlandırdığı projede lokasyon avantajının yanı sıra sosyal imkanları, çocuklara yönelik olanakları ve sosyal sorumluluk sahibi uygulamalarıyla yatırımcısına ulaşılabilir lüksün kapılarını açıyor. 

Babacan Holding Premium satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Babacan Premium daire planları için tıklayınız.
Babacan Premium nerede? İşte lokasyonu... Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181