Bahçekent Flora Emlak Konut satılık!
875 konut ve ticari alanın yer aldığı Bahçekent Flora Emlak Konut satılık daire bilgisini sizler için araştırdık.

Bahçekent Flora Emlak Konut satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. 300 milyon TL'lik yatırım ile hayata geçirilen Bahçekent Flora satılık dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 11 kattan 22 katta kadar farklı yükseklikte bloklardan oluşan proje 90 dönümlük bir alan üzerinde inşa ediliyor.​

İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO A.Ş. ve TOKİ güvencesi ile inşa edilen Bahçekent Flora Emlak Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 

22 bin metrekarelik rekreasyon alanına ek olarak, bitişiğindeki 140 bin metrekare genişliğindeki şehir parkıyla eşsiz bir konuma erişen Emlak Konut Bahçekent Flora projesinde yüzme havuzu, fitness center, saunalar, Türk hamamı, açık ve kapalı otopark, basketbol sahası, cafe, vitamin bar, dinlenme alanları ve yeşil peyzaj alanı bulunuyor.

Bahçekent Flora kat planları için tıklayınız.
Bahçekent Flora nerede? Tıklayınız.

Bahçekent Flora Emlak Konut satılık daire seçenekleri  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181