Bahçeşehir Suites Residence satılık!
2 bin 267 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Bahçeşehir Suites Residence satılık daire bilgisini sizler için araştırdık.

Rutan İnşaat imzasıyla 107 konut ve 6 dükkanın planlandığı Bahçeşehir Suites Residence satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Otel konseptine sahip olan projede açık ve kapalı havuz, cafe restoran, açık sinema, kapalı sinema, çocuk kreşi, açık çocuk parkı, bilardo salonu, 700 metrekare spa ve house keepıng bulunuyor. 

22 katlı tek blok olarak hayata geçirilen rojede ev seçeneklerinin büyüklükleri 75 ile 250 metrekare arasında değişim gösteriyor. Bahçeşehir konut projeleri arasında yer alan Bahçeşehir Suites satılık daireler arasında 33 adet 1+1, 60 adet 2+1, 14 adet 3+1 konut bulunuyor. 

Bahçeşehir Suites Residence satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bahçeşehir Suites nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Bahçeşehir Suites projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181