Bizimtepe Aydos evleri satılık!
Halk GYO ve Vakıf GYO ortak imzasıyla hayata geçirilen Bizimtepe Aydos evleri satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

145 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Bizimtepe Aydos evleri satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 95 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Bizimtepe Aydos satılık dairelerin büyüklükleri 88 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı proje 600 milyon TL’nin üzerinde yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

13’er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet dairenin yer aldığı Bizimtepe Aydos projesinin yaklaşık yüzde 90'lık kısmı peyzaj alanı olarak tasarlanırken, projede hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve alıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri çarşı yer alıyor.

Bizimtepe Aydos evleri satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bizimtepe Aydos adres için tıklayınız.
Bizimtepe Aydos fiyat için tıklayınız.
Bizimtepe Aydos satış ofisi için tıklayınız.
Bizimtepe Aydos konum için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181