Cathay Group Nivo İstanbul satılık!
Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı bölgede inşa edilen Cathay Group Nivo İstanbul satılık detaylarını sizler için araştırdık.

Cathay Group Nivo İstanbul satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine sahip olan Cathay Group Nivo İstanbul projesi 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. 

42 bin metrekarelik bir alanda yer alan Nivo İstanbul konumu ile dikkat çekiliyor. Cathay Group imzası taşıyan hayata geçirilen Cathay Group Nivo İstanbul projesinde 6 blok 1.404 ünite yer alıyor. Toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olan Nivo İstanbul Basın Ekspres projenin 1 bloğu 'serviced apartments', 3 bloğu home-ofis ve 2 bloğu ise konut olarak tasarlanıyor. ​

Nivo İstanbul teslim tarihi ne zaman? Tıklayınız.
Nivo İstanbul nerede ? Tıklayınız.

Cathay Group Nivo İstanbul satılık ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181