Florya Evleri Emlak Konut satılık!
Yatay mimariye sahip olan Florya Evleri Emlak Konut satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

68 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Florya Evleri Emlak Konut satılık daireler 53 bin metrekare alanda inşaa edilecek. Projenin 46 bin metrekaresi ticaret ve konut, 7 bin metrekaresi özel eğitim tesisi alanı, 15 bin metrekaresi park olarak tasarlandı. 3 veya 4 katlı olarak inşa edilen Emlak Konut Florya Evleri satılık konutlar arasında toplam 182 adet konut ve 60 villa bulunuyor.

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Emlak Konut Florya Evleri satılık konutların daire büyüklükleri dairelerin tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ayrıca 12 adet ticari üniteninde yer aldığı proje tamamlandığında yaklaşık olarak değeri 1.5 milyar lirayı bulacak. Markalı konut projeleri arasında bulunan projede ayrıca sosyal alanlar, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, kapalı spor tesisi ve araçlar için kapalı otopark alanı bulunuyor.

Florya Evleri Emlak Konut satılık daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181