Fortis Sinanlı satılık!
Karma konsepte sahip olan Fortis Sinanlı satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

Konut, home ofis, ofis ve cadde mağazalarının bulunduğu Fortis Sinanlı satılık daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks yer alıyor.

İstanbul Kadıköy'de Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Grup ortaklığı ile inşa edilen Fortis Sinanlı Kadıköy projesi otel konseptinde inşa edilecek. 5 bloktan oluşan Fortis Sinanlı Fikirtepe projesinde 1300 metrekare alana sahip sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa/fitness/sauna/buhar odası/, vitamin bar/hamam, mini sinema salonu, hobi odaları, manzaralı balkonlar, açık ve kapalı otopark, akıllı ev sistemi, resepsiyon, güvenlikli giriş çıkış, vale ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Fortis Sinanlı satılık daire seçenekleri ve Fortis Sinanlı satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Fortis Sinanlı satış ofisi için tıklayınız.
Fortis Sinanlı nerede ? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181