Göl Panorama Bahçeşehir satılık!
95 bin metrekare arsa alanına sahip olan Göl Panorama Evleri Bahçeşehir satılık daire bilgisini sizler için araştırdık.

300 bin metrakre inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Göl Panorama Evleri Bahçeşehir satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. 

8 bin 500 metrekare oturma alanı ve Tago Mimarlık tarafından tasarlanan Emlak Konut Göl Panorama Evleri İstanbul projesinde 40 adet ticari ünite yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Göl Panorama Evleri satılık konutları 95 bin metrekare arsa üzerinde toplam 1431 adet konuttan oluşuyor.

Be-Ma İnşaat imzası ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Göl Panorama Evleri nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181