Kartal Satılık Daire!
Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal satılık daire listesini sizler için araştırdık. İstanbul’un yeni cazibe merkezine dönüşen Kartal; kara, hava, deniz yolu ve raylı sistem ulaşım akslarının kesişim noktasında yer alması bakımından son derece avantajlı bir bölge haline geldi. Bu sebepten dolayı da Kartal satılık daire yatırımcının ilgisini büyük ölçüde çekmeye başladı. Konut alıcılarına sunulan Kartal satılık daire hızla yükselmeye devam ediyor. İşte Kartal satılık daire

Bumerang Kartal
Bumerang Kartal projesinde satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunan Bumerang Kartal projesinde 40 kat bulunuyor. Bumerang Kartal daire fiyatları için tıklayınız.

Afraze Kartal
Afraze Kartal projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer alacağı Afraze Kartal projesinde dairelerin fiyatları 94 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiklik gösterecek. Afraze Kartal daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Royal Garden Kartal 
Royal Garden Kartal projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçeneklerine sahip Royal Garden Kartal projesinde 79 ila 360 metrekare aralığında tasarlanıyor. Royal Garden Kartal daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Zer Kartal
Zer Kartal projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. Kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, basketbol sahasının bulunduğu Zer Kartal projesinde konut alıcılarına 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Zer Kartal daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Be Life Kartal
Be Life Kartal projesinin Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Be Life Kartal projesinde dairelerin büyüklükleri 94 metrekare ila 231 metrekare arasında değişiyor. Be Life Kartal daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Kartal satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181