Luxera Meydan evleri satılık!
İstanbul Bağcılar'da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Luxera Meydan evleri satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

Luxera Meydan evleri satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. 5 adet ticari alan bulunan Luxera Meydan satılık dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ila 170 metrekare arasında değişiyor. 11 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Luxera Meydan projesinde kapalı yüzme havuzu, türk hamamı, sauna ve kapalı otopark bulunuyor.

Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat imzası ile hayata geçirilen Luxera Meydan Bağcılar projesi 22 katlı iki kule olarak tasarlanıyor. Her daire 1 depo alanı yer alan Luxera Meydan projesi 242 adet konuttan oluşuyor.

Luxera Meydan evleri satılık daire seçenekleri sizler için derledik. Luxera Meydan Bağcılar satılık konutlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Luxera Meydan teslim tarihi? Tıklayınız.
Luxera Meydan nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181