Mina Towers Fikirtepe satılık!
"Dünya standartlarında bir yıldız şimdi Kadıköy'de'' sloganıyla hayata geçirilen Mina Towers Fikirtepe satılık daireleri sizler için araştırdık.

1+0 ile 5,5+1 arasında daire seçenekleri bulunan Mina Towers Fikirtepe satılık daire büyüklükleri 55 metrekare ile 300 metrekare aralığında tasarlanıyor. Fikirtepe'de 26 bin metrekarelik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa edilen Mina Towers satılık daireler Başaran Yatırım Holding imzası ile hayata geçiriliyor. engin sosyal alanları bulunan Mina Towers projesinde çarşı alanında mağazaların yanı sıra açık teras alanlarınında bulunduğu ve kafe ve restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, spa merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor.

Yolanthe Snieder Cabau'nun marka yüzü olduğu Mina Towers Fikirtepe projesinde 1500 konut ve 95 ticari alan bulunuyor. 

Mina Towers Fikirtepe satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebiliriz.

Mina Towers örnek daire için tıklayınız.
Mina Towers fiyatları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181