Neo Bolluca Arnavutköy 6 satılık!
Toplam 144 konuttan oluşacak Neo Bolluca Arnavutköy 6 satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

4 katlı 4 bloğun inşa edileceği Neo Bolluca Arnavutköy 6 satılık daire seçenekleri 48 ila 121 metrekare arası büyüklükte tasarlanıyor.  Neo Yapı tarafından inşa edilecek Neo Yapı Arnavutköy projesinin daireleri 2+1 ve 1+1 seçenekleri ile tasarlanıyor.

Yüzme havuzu, güvenlik ve açık otopark gibi imkanların yer alacağı projede 1+1 daireleri 48 metrekare, 2+1 daireleri ise 64 metrekare, 80 metrekare ve 121 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Avrupa Yakası Arnavutköy'de yükselecek olan Neo Bolluca 6 Arnavutköy projesi site konseptinde tasarlanıyor.

Neo Bolluca Arnavutköy 6 satılık daire seçenekleri ile ilgili detayları sizler için derledik. Neo Bolluca 6 satılık daireleri ile ilgili detayları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Neo Bolluca 6 nerede? Lokasyonu için tıklayınız
Neo Bolluca 6 teslim tarihi için tıklayınız.
Neo Bolluca 6 fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181