Nidapark İstinye satılık daire!
3 etaptan oluşacak olan Nidapark İstinye satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

538 apart ünitesinin bulunacağı Nidapark İstinye satılık daire seçenekleri arasında 2+1’den 5+2’ye farklı büyüklüklerde daireler yer alıyor. 73 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Nidapark İstinye Tahincioğlu projesi 55 bloktan oluşacak. Nidapark Tahincioğlu İstinye projesinde kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness salonları, yaklaşık 47 bin 500 metrekare genişliğinde park ve otopark bölümleri yer alacak.

Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan blokların bulunacağı Nidapark İstinye Tahincioğlu projesi Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden meydana gelecek. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi nerede? İşte lokasyonu... tıklayınız
Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi teslim tarihi için tıklayınız

Nidapark İstinye satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181