Nurol Park Güneşli satılık daire!
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Nurol Park Güneşli satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

55 bin metrekare proje alanında bulunan Nurol Park Güneşli satılık daire seçeneklerinin yanı sıra Nurol Park satılık ofis seçenekleride konut alıcılarını bekliyor.

1512 daireden oluşan Nurol Park projesinde 22 bin metrekare peyzaj ve yürüyüş alanı bulunuyor. Nurol GYO imzası taşıyan Nurol Park projesinde daire seçenekleri arasında 84 loft, 544 residence, 884 tower yer alıyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, sinema, restaurantlar, çocuk oyun alanları ve eğlence merkezi, 3 bin metrekarelik Fitness Center ile Türk Hamamı, sauna ve buhar odası tasarlandı.

2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin yer aldığı ‘loft daireleri’, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu ‘residence daireleri’ ile 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower dairelerine sahip olan Nurol Park projesi Basın Ekspres'de konumlandırılıyor.

Nurol Park Güneşli satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nurol Park 0,98 vade farkı kampanyası için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181