Paşaköy Konsept satılık!
Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi tarafından hayata geçirilecek olan Paşaköy Konsept satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

Toplam 74.351,36 metrekarelik alan üzerinde yükselecek olan Paşaköy Konsept satılık daire seçenekleri konut alıcılarını bekliyor. 

İstanbul'da Sultanbeyli İlçesinde konumlandırılacak Paşaköy Konsept Sultanbeyli konut projeleri arasında yer alıyor. 620 konut ve 7 adet dükkandan oluşacak olan projede 13 blok yer alacak. 6 ve 7 katlı blokların yükseleceği proje toplam 123 bin 178 metrekare inşaat alanına sahip olacak. 

125.148.848 TL proje bedeline sahip olan Paşaköy Konsept projesinde ​açık yüzme havuzları, sosyal tesis, spor ve piknik alanları, açık-kapalı otopark ve süs havuzları yer alacak.

Paşaköy Konsept satılık daire ve Paşaköy Konsept satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Paşaköy Konsept teslim tarihi için tıklayınız.
Paşaköy Konsept fiyat için tıklayınız.
Paşaköy Konsept nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181