Rota Aydınoğlu Maltepe satılık!
8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Rota Aydınoğlu Maltepe satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

Toplam 439 konutun yer aldığı Rota Aydınoğlu Maltepe satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Rota Aydınoğlu Evleri satılık daireler 6 blokta yer alıyor. Rota Aydınoğlu satılık 1+1 daireler 54 ile 82 metrekare, 2+1 daireler 82 ile 134 metrekare ve 3+1 daireler 130 ile 162 metrekare arasında tasarlanıyor

1+1, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 daire tipleri bulunan Rota Aydınoğlu Maltepe projesinde buhar odası, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, , güvenlik, otopark, peyzaj, bilardo, masa tenisi , 3 katlı kapalı otopark , sauna, fitness salonu , çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları bulunuyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Rota Aydınoğlu teslim tarihi? Tıklayınız.

Rota Aydınoğlu nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181