Strada Bahçeşehir Başakşehir satılık!
Akzirve Gayrimenkul imzası ve Mimar Bünyamin Derman tasarımı ile inşa edilen Strada Bahçeşehir Başakşehir satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin planlandığı Strada Bahçeşehir Başakşehir satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Strada Akzirve Bahçeşehir projesinde bir çok sosyal alan planlanıyor. ​

İlk etabında 747 konutun yer aldığı Strada Bahçeşehir satılık konutlar 50 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.Toplamda 2 bin 500 konut ile 3 etaptan oluşan projede restoranlar, kafeler, marketlerin bulunacağı alışveriş caddesi ile de ve günlük hayatı kolaylaştırıyor olacak. 

Strada Bahçeşehir Başakşehir satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Strada Bahçeşehir adres için tıklayınız

Strada Bahçeşehir nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181