Tual Artı satılık!
35 bin 870 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Tual Artı satılık daireleri konut alıcılarını bekliyor.

Şu anda ön talep toplama sürecinde olan Tual Artı satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçenekleri ile tasarlanıyor. Tuzla yeni konut projeleri arasında bulunan projede 220 daire, 165 ticari ünite ve 160 oda kapasiteli otel yer alacak. Karma konsepti ile inşa edilecek olan projede konut, ofis, alışveriş alanları ve otel gibi birçok bağımsız bölüm planlanıyor. 29 milyon 270 bin 460 TL proje bedeli ile inşa edilecek olan projede Emlak Konut Tuzla ihalesini kazanmıştı.
 
Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen proje 10 bin 998 metrekarelik alan üzerinde Dağ Mühendislik imzası ile inşa edilecek. 3 bloğun yer alacağı projede A blokta otel+ticari alanlar, B  blok ticari alanlar, C blok konut+ticari alanlar bulunacak. 

Tual Artı satılık daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tual Artı nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Tual Artı teslim tarihi için tıklayınız.
 
Tual Artı fiyat için tıklayınız.
 
Tual Artı iletişim!
Web: www.tualarti.com/

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181