Tuzla Yayla Park Plus satılık!
Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Tuzla Yayla Park Plus satılık daireleri sizler için araştırdık.

6 bin 400 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Tuzla Yayla Park Plus satılık daireleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 normal kat ve bahçe kat daireleri planlanıyor.

Ayrıca Yayla Park Plus Evleri Tuzla projesinde akıllı ev sistemi , az katlı mimari, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna , otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları yer alıyor.

Yayla Park Plus Evleri Tuzla projesinde 1+1 daireler brüt 70 metrekare, 2+1 daireler brüt 105 ve 115 metrekare, 3+1 daireler brüt 130 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Bayramoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da konumlandırılıyor. Yayla Park Evleri projesinin ikinci etabı olan projede 5 blok yükseliyor.

Tuzla Yayla Park Plus satılık daireleri sizler için derledik. Yayla Park Plus Tuzla satılık daireler ile ilgili detayları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yayla Park Plus Tuzla nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Yayla Park Plus Tuzla fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181