Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş satılık!
İstanbul Bahçeşehir'de Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

4 bin konuttan oluşan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş satılık daire seçenekleri arasında 2+1'den 5+2'ye kadar konut seçenekleri yer alıyor. ​

25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra sosyal donatıları de dikkat çeken Kiptaş Vaditepe kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları ve geniş yeşil alanların yer aldığı zengin sosyal donatı alanlanyla şehrin merkezinde doğa ile iç içe yemyeşil bir yaşam sunuyor.

Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181