Balance Güneşli'de yüzde 20 peşinatla ofis sahibi olma fırsatı!
İstanbul’un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, Eylül ayına büyük bir kampanya ile giriyor. Balance Güneşli’de kazançlı bir ofis yatırımı yapmak isteyenler 31 Ekim’e kadar yüzde 20 peşin, 0.70 faiz ve 60 ay vade uygulamasından yararlanabilecek.
 
Balance Güneşli’nin sunduğu inşaat kalitesi, her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek donanıma sahip ofis çeşitliliği ve lokasyon avantajlarının yanı sıra bu kampanya,  A plus ofis projesinde kazançlı bir ticari yatırım yapmak isteyenler için önemli bir fırsat… 31 Ekim tarihine kadar geçerliliğini koruyacak kampanyada yatırımcı hemen teslim edilecek ofislere, yüzde 20 peşinat üzerinden kalan miktarı 0.70 faiz ve 60 ay vade ile sahip olabilecek.
 
Farklı metrekarelerde farklı meslek gruplarının ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerin yer aldığı karma bir proje olan Balance Güneşli, kompakt tasarımı ile esnek çözümler de sunuyor. Toplam 83.000 m2 inşaat alanına sahip projede,  iş hayatına renk katacak pek çok detayın yanında, sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturan bir "Yaşam Sokağı" bulunuyor. 
 
Teslimlerin başladığı projede yer alacak ofis sahipleri, prestijli bir projede yer almanın getireceği avantajları yaşarken, asla değer kaybetmeyecek aksine her geçen gün değer kazanacak bir yatırıma sahip oluyor.
 
Ofis projeleri en çok değer kazanan yatırım aracı…
Gerek mimari tasarımı ve konforlu ofis çeşitliliği, gerek sosyal ve teknik imkanları, gerekse Yaşam Sokağı ile yarattığı değeri, bulunduğu Basın Ekspres bölgesindeki yeni ulaşım hatları ve kamu yatırımlarının yaratacağı lokasyon değeri ile birleştiren Balance Güneşli, bölgenin en değerli ofis projesi. Gayrimenkul değerleme ve danışmanlık şirketlerinin açıkladığı raporlara göre ofis projeleri en çok değer kazanan yatırım aracı olarak gösteriliyor. Yatırımın geri dönüş süresini ortaya çıkararak, alternatif yatırım kaynakları arasında karşılaştırma yapmaya olanak sağlayan, uluslararası kullanımda “yield” olarak da bilinen gayrimenkul getiri oranı, yatırım kararlarında başvurulan önemli bir kriter. 2016 Haziran ayı için açıklanan “yield” oranlarına bakıldığında, birincil ofis, depo ve cadde üzeri perakende kullanımları yükselişe geçti. Bu noktada gelişmekte olan ve yeni ulaşım aksları ile değeri her geçen gün artan Basın Ekspres bölgesi ve bu bölgenin tek A plus projesi Balance Güneşli yatırımcısına yüksek kar vaat ediyor.
 
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181