Balance Güneşli kampanyasında son gün 31 Ekim!
Ulaşım hatlarına yakın bir lokasyonda yer alan Balance Güneşlide ofis yatırımı yapmak isteyenler 31 Ekim’e kadar yüzde 20 peşin, 0.70 faiz ve 60 ay vade uygulamasından yararlanabilecek.

Çalışanların performansını artırmak için yapılan sosyal tesiste spor salonu, sauna ve buhar odaları, pilates ve yoga stüdyoları, kafe/restoran, müzik odası, hobi odaları bulunan Balance Güneşli'de cep sineması da yer alıyor. 24 saat çalışan taze hava ve egzost sistemine sahip Balance Güneşli'de güneş ışığını kesintisiz olarak içeri alan boydan boya camlar ve yüksek tavanlar bulunuyor.

Balance Güneşli projesinin ana girişinin bulunduğu Taşocağı Caddesi, TEM karayoluna ulaşımı kolaylaştırıyor. Balance Güneşli, E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan bir konumda yer alıyor. İnşaatı süren metro hatlarının yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalimanına bağlantı yolu, Istoç, Masko, CNR, Bakırköy IDO, Ataköy Marina gibi önemli merkezlere de yakın olarak konumlandırılıyor.

Balance Güneşli iletişim!
Adres: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul 
Telefon: 0212 447 47 07
Web: www.balancegunesli.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181