Başakşehir Merkez Çarşı'da açık artırma ne zaman yapılacak?
Park Mavera projesinin altında yer alan ticari üniteler Başakşehir Merkez Çarşı adıyla satışa sunuluyor. 45389 metrekare arsa alanında inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı projesinde açık artırma 28 Ağustos'ta yapılacak.

Makro İnşaat - Akyapı imzası ile hayata geçirilen Başakşehir Merkez Çarşı projesindeki 252 ticari ünite açık artırma ile satılacak. 100 TL karşılığında alınan şartname sonrasında, teminat yatırılarak Başakşehir Merkez Çarşı projesindeki açık artırmaya 16 Ağustos2a kadar katılabilirsiniz.

Başakşehir Merkez’deki Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı projesi Türkiye’de ilk defa kamu kurumlarını tek bir merkezde toplayan kent meydanındaki tek ticari ünite olma özelliğini taşıyor. Başakşehir Merkez Çarşı projesi yaşam ve alışveriş merkezi olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Başakşehir Merkez Çarşı iletişim!
Adres: Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. No:3 Başakşehir İSTANBUL 
Telefon: 444 61 71
Web: basaksehirmerkezcarsi.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181