"Bir gün Ataşehir’de ofis bulmak, çölde su bulmak gibi olacak"
Yüzde 50’si 10 gün gibi kısa bir sürede satılan Ataşehir Vogue Business Center’da satışlar devam ediyor. Son yıllarda iş yaşamının en çok geliştiği bölgelerin başında gelen; finans dünyasının kalbinin attığı Ataşehir’de kazançlı yatırım yapmak isteyenler için Vogue Business Center doğru adres olarak görülüyor. 
Yüzde 70’i tamamlanan ve Aralık 2016’da teslimlerin yapılması planlanan proje ile ilgili Vogue Business Center’ın Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan, açıklamalarda bulunuyor.

“Ataşehir, İstanbul içinde sanki 75 yıllık şehir gibi duruyor oysaki 10 sene önce kuruldu ve öncesinde bölgenin adı bile bilinmiyordu. Ataşehir’de her bütçe için uygun yer bulunabilecek, kozmopolit bir yapı gelişti. Çok sayıda konut projesi olmasına rağmen işyerleri için yeterli proje üretilemedi. Bir gün Ataşehir’de ofis bulmak, çölde su bulmak gibi olacak. Çünkü yer yok. Ataşehir her iki çevreyolunun tam ortasında çok stratejik bir lokasyon. Bugünkü değeri değil 5 sene sonraki değerini düşünmek gerekiyor. Ataşehir’deki yatırımlarda, üretilen projelerin değer kazanma oranı % 50-60 bandında ve bu oran Bağdat Caddesi’nde bile yok” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181