Fera Business nerede? İşte lokasyonu...
18 bin 259 metrekare inşaat alanına sahip Fera Business projesi İstanbul Ümraniye'de konumlanıyor. Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Bağdat Caddesi, E-5, TEM, Fenerbahçe Marina, Metrobüs, Avrasya Tüneli, Marmaray, Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metrosu'na oldukça yakın olan proje metro istasyonunun yanı başında inşa ediliyor.

Fera Grup imzası taşıyan Fera Business Ümraniye 5 kat zemin altı, 1 kat zemin ve 10 kat olmak üzere 16 kattan oluşuyor. Ofis büyüklüklerinin 86 metrekare ile 763 metrekare arasında değişiklik gösterdigi Fera Business Ümraniye'de 9 kat ofis, 2 kat dükkan, 1 kat market, 1 kat depo ve 3 kat otopark olarak inşa ediliyor.

Deniz manzarası bulunan Fera Business Ümraniye'de copy center, kırtasıye, arşiv alanları, restaurantlar, terzi, kuaför,sauna ve kapalı otopark bulunuyor.

Fera Business Ümraniye fiyat bilgisi için tıklayınız.

Fera Business Ümraniye teslim tarihi için tıklayınız.

Fera Business Ümraniye iletişim!
Adres: Namık Kemal Mah.Sütçü İmam Cad. Santral Durağı Yanı Ümraniye/İstanbul
Telefon: 444 50 80
Web: www.ferabusiness.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181