Ferko Signature'da ofis hayatına farklı bir yorum!
Satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Ferko Signature'ın yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. Ferko Signature metroya 50 metre, Şişli-Meddiyeköy'e 3 km, Boğaziçi Köprüsüne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 6 km,Maslak'a 6 km ve Taksim'e 7 km mesafede yer alıyor. Ferko Signature'da satış fiyatları,metrekaresi 8 ila 12 bin dolar arasında değişiyor. Proje, 127 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip. 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşan Ferko Signature. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşuyor.

Sign-1'deki ofisler satışa sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2'deki ofisler ise proje tamamlandıktan sonra kiralanacak Mimar Lord Norman Foster imzasını taşıyan Ferko Signature, iş hayatını ev konforunda yaşamak isteyenlere özel olarak tasarlandı. Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, proje hakkında şu yorumda bulunuyor: "Projemizi geliştirirken ilk hedefimiz ofis sahiplerine ve çalışanlara konut rahatlığında bir ofis hayatı sunmak oldu. Tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına farklı bir yorum getiren projemiz satışlar açısından da yoğun ilgi görüyor."

Platin İnşaat Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181