G-YOO Inspired by Starck Basın Ekspres Yolunda yükseliyor!
Projede bulunan 153 Arjaan Hotel Apartments markasına sahip olan üniteler, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için eşsiz bir fırsat sunacak. Sınırla sayıda olan bu üniteler için şimdiden ciddi talep oluşmuş durumda.

G PLUS'A YENİ ETAP
Mar Yapı'nın Basın Ekspresin en çok kazandıran projesi GPlus ve Dwan Residence kulelerinin yanında 3. kulenin inşaatına başladı. Yeni etap gerçek rezidans deneyimi, kalite ve iyi bir yatırım fırsatı kaçırmak istemeyenler için kaçırılmayacak bir proje olacak.


Dünyanın en önemli metropollerinde imzası olan YOO markasını, 'G' projesi ile bir araya getiren Mar Yapı, G-YOO Inspired by Starck projesini Basm Ekspres Yolu'nda hayata geçiriyor. 

2 KULEDE 720 REZİDANS VAR
G-YOO Inspired by Starck, tasarımlarıyla ön plana çıkan ve içerisinde otel de bulunan 2 kuleden oluşuyor. Rezidans daireler, büyüklükleri 47 ile 110 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.

MİMAR PHİLİPPE STARCK İMZASI
'G' projesindeki tüm ortak alanlar yaşayan en ünlü tasarımcı Philippe "Starck tarafından tasarlanarak dizayn ediliyor. Kulelerin SPA, fıtness, çok amaçlı 
eğlence alanları, açık-kapah havuzları, Business Lounge gibi tüm ortak alanlar ile satılabilir birimlerin tüm iç mimari tasarımları Yoo Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Philippe Starck ve ona bağlı tasarım ekibi tarafından yapılıyor.

KUZEYE BAKAN DAİRE YOK! 
G-YOO Inspired by Starck üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını daha fazla alabiliyor. Yine üçgen tasarımının ve projenin konumunun getirdiği bir başka önemli detay da, kuzey cepheye direkt bakan dairesinin olmaması.

FİYATLAR 340 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
Konut fiyatlarının 340 bin liradan başladığı projede en yüksek fiyat 780 bin lira. 1+1 dairelerin 2 bin lira ile 2 bin 500 liradan kiracı bulması bekleniyor.

SIRADIŞI BİR SATIŞ OFİSİ
G-YOO Inspired by Starck projesinin satış ofisi klasik satış ofislerinden farklı. Phillipe Starck tarafından tasarlanan satış ofisinde 800 metrekarelik bir sergi salonuna yer verildi. Bu sergi salonunda ünlü küratörler eşliğinde resim sergileri, sanatçılar için atölye çalışmaları, sanat gündemi başta olmak üzere söyleşi ve konferanslar organize edilerek canlı bir sosyal etkinlik alanı oluşturuldu. G-Y00 Inspired by Starck satış ofisinde 4 satış operasyon odası, 1 toplantı salonu ve 2 örnek daire de bulunuyor.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181