Koç Tower Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!
7 yıldız resepsiyon konsepti ile Koç Tower, Bağdat Caddesi'ne birinci paralelde 10 bin metrekare kapalı alandan, 21 kat ve 38 daireden oluşuyor. Koç Yapı A.Ş, Koç Tower projesini metrekaresi 10 bin TL'den sadece özel müşterilerine satışa sunuyor.

Koç Yapı AŞ. kentsel dönüşümün merkezi olan Bağdat Caddesinde butik, mimarı tasarımlarla farklılık yaratarak konsept projeler üretirken, bilişim çağının tum konseptlerının uygulandığı Apple. Ipad kontrollü akıllı ev sistemlerini, toprak kaynaklı ısı pompalarını tum projelerinde uyguluyor Koç Yapı AŞ LEED sertifikalı binalar inşa ederek enerji ve çevre dostu tasarımları ile yeşil binaların üretiminde onculuğunu sürdürüyor. Ekolojik ve ekonomik ısınmanın öneminin arttığı şu günlerde Koç Yapı AŞ binalarında doğalgaz kaynaklı ısı sistemleri yerine toprak kaynaklı ısı pompaları kullanıyor. Depreme daha dayanıklı çelik binalar üreterek insan yaşamına gösterdiği saygıyı gözler önüne seriyor. 45 günde inşaat ruhsatını 30 günde de iskanlarını alan firma 21 katlı Koç Tower projesi ile Bağdat Caddesi nde son ruhsatı alan en yüksek bina özelliğini de taşıyor. Firma Koç Tower projesini şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Suadıyede hayata geçiyor Sakinliği ve şehir merkezine yakınlığı ile cazip hale gelen Koç Tower 180 derece adalar manzarası, çevresindeki tarihi köşkleri, anıt ağaç kabul edilen çam ağaçları ve yeşil alanların fazlalığı ile seçkin Koç Yapı müşterilerinin öncelikli tercihi arasında arasında yer alıyor. 7 yıldız resepsiyon konseptı ile Koç Tower Bağdat Caddesine birinci paralelde 10 bin metrekare kapalı alandan. 21 kat ve 38 daireden oluşuyor.

Koç Yapı A.Ş. Koç Tower projesini metrekaresi 10 bin TL den sadece özel müşterilerine satışa sunuyor. Evinizde olmasını hayal ettiğiniz tüm tasarımları kişiye özel iç mimarı çalışmalarla sunuyoruz diye sözlerine başlayan Koç Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Koç "Koç Towerda keyifli bir yaşam vadediyoruz. Akıllı Ev Sistemi ile evin herhangi bir noktasından istenilen bölgenin aydınlatma kontrolü, perde-panjur kontrolü, çok bölgeli müzik ya da başka bir cihazın kullanımını aynı kumanda üzerinde kontrol etme özgürlüğü ile konfor sunuyoruz. 7/24 en ust düzey teknolojide güvenlik sistemi, concierge hizmetleri, fitness&health club salonları, çocuklar için tasarlanan Kids Club Fun Landleri kapalı otoparkı ve 7 yıldızlı otel resepsiyon lobisi ile tüm hizmetleri maksimum düzeyde yaşatan Koç Tower Bağdat Caddesinin en geniş peyzaj alanına sahip projesi olma özelliği ile hayranlık uyandırıyor" dedi.

İnşaat&Yatırım Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181