Levent Ofis’ten yeni nesil ofis anlayışı!
İstanbul’un her noktasına toplu ulaşım araçları ile trafiksiz erişim imkanı sunan Levent Ofis, girişimciler, freelance çalışanların yanı sıra çalışma alanlarında farklılığa gitmek isteyenler için de yeni nesil ofisler ve ofis hizmetleri sunuyor.

Levent Ofis, ücretsiz otopark imkanının yanı sıra düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor.

Hazır ofis, sanal ofis, toplantı odası ve salonu ile seminer odası ve eğitim salonuyla hizmet veren Levent Ofis, girişimcilere, freelance çalışanlara ve start-up firmalara alternatif ve yeni nesil çalışma ortamları sağlıyor.

İstanbul’da iş hayatının en hareketli olduğu Levent – Maslak aksında bulunan Levent Ofis, dijital ağırlıklı etkinliklerinde sunduğu ilişki geliştirme fırsatının yanı sıra yurt dışında “co-working” olarak bilinen ofis hizmetini de sağlıyor.

Levent Ofis’in imkanları
Ulaşım: Levent Ofis, Kanyon, Leven Plazalar ve Özdilek Park gibi alışveriş merkezlerinin arasında yer alıyor. Levent Metro durağına 5 dakika ve otobüs duraklarına 3 dakikalık yürüme mesafesi ile Maslak, Taksim, Atatürk Havaalanı ve Metrobüs’e rahat erişim sunuyor. Özdilek Park alışveriş merkezinde ücretsiz otopark imkanı bulunuyor.

Hizmetler: Yeni nesil çalışma alanlarında Levent Ofis müşterileri yüksek hızlı limitsiz internet kullanımı, sekreterlik hizmeti, yazıcı ve tarayıcı, kilitli dolaplar gibi hizmetlerden yararlanabilmektedir. Ofis alanlarında ise sanal ofis, özel ofis, seminer odaları gibi hizmetlerden faydalanılabiliyor.

Toplantı Odaları: Levet Ofis, 3 farklı toplantı odası ile hem küçük ölçekli toplantılar hem de daha büyük etkinlikler (toplantı, seminer, eğitim) için özel olarak hazırlandı. Toplantı odalarının kullanımı ihtiyaca göre saatlik ya da günlük olarak sağlanıyor.

Etkinlik: Yapılan etkinlikler sayesinde kullanıcılar ya da üyeler eğlenme, yeni şeyler öğrenme ve ilişki geliştirme şansı yakalıyor. Talebe göre de etkinlikler düzenlenebiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181