Newist Bayrampaşa nerede? İşte lokasyonu...
Toplam 243 ofisten oluşacak proje Newist Bayrampaşa nerede sorusunun cevabı belli oldu. İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da yükselecek proje çevreyolu, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'na komşu konumda hayata geçirilecek. 

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Newist Bayrampaşa projesi 15 Temmuz Şehirler Köprüsü'ne 9.5 kilometre, Haliç Köprüsü'ne 2.1 kilometre, Bayrampaşa Metro İstayonu'na 500 metre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre mesafede yer alacak. 15 bin 520 metrekare alan üzerinde konumlandırılacak projede ofis dışında 204 oda kapasiteli otel bulunacak.

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. imzasıyla hayata geçirilecek Newist Bayrampaşa projesinde ofis blokları için 900 araç kapasiteli kapalı otopark planlanıyor. 2 bloğun yükseleceği projede ayrıca 22 ticari dükkan tasarlanıyor.

Newist Bayrampaşa fiyat için tıklayınız

Newist Bayrampaşa teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181