Nidakule Kayaşehir Ofis projesinde ön satışlar başladı!
Avrupa yakasının yatırım merkezi Kayaşehir’in Leed sertifika adayı olan ilk ve tek A+ ofis projesi Nidakule Kayaşehir, Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu kalitesi ve Emlak Konut güvencesiyle ön satışlarına başladı.

Palladium AVM Kayaşehir’in üstünde yer alan Nidakule Kayaşehir ofis projesi, sunduğu ayrıcalıklı imkanlarla Başakşehir ilçesine değer katıyor. Farklı ihtiyaçlara göre çeşitlendirilmiş ofis tipleriyle tasarlanan Nidakule Kayaşehir, iş hayatına farklı bir bakış açısı sağlayacak.

Ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla her geçen gün değer kazanan Kayaşehir’de yer alan Nidakule Kayaşehir, çevresindeki resmi kurumların yanı sıra Sağlık Kent, Kent Park, Yavuz Sultan Selim köprüsü, Atatürk Havalimanı, İstanbul Yeni Havalimanı, metro ve tramvay hatlarına yakınlılığı ile de önemli bir konumda yer alıyor.

Tahincioğlu’nun iş yaşamına değer katan ve A+ standartlarında ofis projelerinden biri olan Nidakule Kayaşehir’de 26 kattan oluşuyor. Her katında 8 ayrı bağımsız bölüm bulunan ofis katları, modüler sistemde olup 90m², 124m², 430m² ve 860m² seçenekleri ile müşterileri sunuluyor. Sosyal ve teknik imkanları ile de ön plana çıkan Nidakule Kayaşehir’de fiyatlar 5.000 TL/m² + KDV’den başlayıp, 60 aya sıfır vade farkı avantajları ile ön satışa sunuluyor.

Üçüncü Palladium AVM, Kayaşehir’e geliyor
Tahincioğlu, başarılı AVM projesi Palladium’u İstanbul Ataşehir ve Antakya’dan sonra üçüncü yatırımı olarak Kayaşehir’e getiriyor. Palladium AVM Kayaşehir, Kayaşehir’in ilk ve tek A+ ofis projesinin yatırım gücünü daha da artırıyor. Palladium AVM Kayaşehir, dünyaca ünlü restoranlar, mağazalar, eğlence alanları ve market fonksiyonlarını içeren bölümlerden oluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181