Premier Kampus Ofis'te bahar kampanyası!
Feryapı, Kağıthane'de hayata geçirdiği Premier Kampus Ofis projesinde yeni bir kampanya başlattı. Firma teslimlerine başladığı projede ödemelere 2017'de başlama fırsatı ile düşük faiz imkanı sunuyor.

Premier Kampus Ofis, Kağıthane'nin merkezinde 154 bin 491 metrekarelik bir alana yayılan Sadabad Korusu'na komşu konumda bulunuyor. Yeni nesil kampus ofis konseptinin iyi bir örneği olan proje, 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip. 367 adet ofis ve 42 adet ticari alanın yer aldığı Premier Kampus Ofis, park hissi veren yeşil alanları, gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden sosyal aktivite mekanlarına kadar pek çok şeyi bir arada barındırıyor.

Proje ayrıca break room, spor salonu, cep sineması, arşiv odası, toplantı ve konferans salonu gibi olanaklarla çalışanların farklı ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. 25 farktı toplantı salonundan, arşiv alanına, Lounge Plus ve Break Room'dan kat bahçelerine kadar birçok detayın bulunduğu Premier Kampus Ofis 2017'de açılacak Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun Kağıthane durağının yakınında konumlanıyor.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181