Sur Yapı Eyüp!
Lokasyon avantajıyla büyük ilgi gören Sur Yapı Eyüp projesi Axis İstanbul Ofis adı ile hayata geçirildi. 

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla inşa edilmiş olan Sur Yapı Eyüp projesinde axis istanbul alışveriş merkezi, sinema salonları, restoran ve kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, prınt center, hobi ve oyun odası, kargo-posta dağıtım odası, yeni nesil sessiz çalışma odaları, fıtness center, geniş lobi alanı, açık oturma terasları, çok amaçlı salonlar, konsiyerj ve vale hizmeti ve arşiv odası yer alıyor.

Hemen teslim ofislerin bulunduğu Sur Yapı Eyüp projesi  İstanbul Edirnekapı’da Vatan Caddesi ve E-5'in kesiştiği noktada konumlanıyor. Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan projede resepsiyon ve konsiyerj hizmetleri yer alıyor. 

Axis İstanbul kampanya için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181