Sur Yapı'nın 16 projesinde yer alan cadde dükkanlarında 60 ay 0 faiz kampanyası!
Markalı konut projesi üreticisi olan Sur Yapı, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında hayata geçirdiği markalı projelerinde yer alan cadde dükkanlarını 60 ay 0 faiz imkanı ile satışa çıkarıyor. Mirage Rezidans, Sur Yapı Excellence KoşuyoluSur Yapı Lavender Sancaktepe, Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule, Sur Yapı Şehir Konakları, Sur Yapı Muhit Sancaktepe, Gölbahçe Evleri, Sur Yapı Yeşil Mavi, Sur Yapı ilkbahar, Sur Yapı İdilia, Sur Yapı Exen Ofis ve Çarşı, Sur Yapı Corridor, Sur Yapı Vitrin ve Sur Yapı Tilia projelerinde yer alan cadde dükkanlarını kapsayan kampanya dahilinde Sur Yapı Tempo City ve Sur Yapı Topkapı Evleri projelerinde de 36 ay 0 faiz imkanı alıcılarına sunuluyor.

Mirage Rezidans
Rezidans hizmeti verilecek olan Mirage Rezidans projesinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor. Mirage Rezidans detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Tempo City
14 ve 15 katlı iki blok olarak tasarlanan Sur Yapı Tempo City projesinde 17 adet ticari ünite yer alıyor. Sur Yapı Tempo City detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Topkapı Evleri
Sur Yapı tarafında hayata geçirilen Sur Yapı Topkapı Evleri projesi 224 konut ve 29 mağazadan oluşuyor. Sur Yapı Topkapı Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule
7 bloktan oluşan Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule'de toplam 327 adet konut ve 10 adet ticari alan yer alıyor. Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Excellence Koşuyolu
Akıllı ev sisteminin bulunduğu Sur Yapı Excellence Koşuyolu 22 katlı apartman bloğu ve 4 yatay blok olarak tasarlandı. Sur Yapı Excellence Koşuyolu 184 konut ve 27 dükkandan oluşuyor. Sur Yapı Excellence Koşuyolu detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Lavender Sancaktepe
Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Lavender Sancaktepe projesinde 535 konutun bulunuyor. Sur Yapı Lavender Sancaktepe 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Sur Yapı Lavender Sancaktepe detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Şehir Konakları

Sur Yapı imzası taşıyan Sur Yapı Şehir Konakları 210 daire ve 10 adet ticari üniteden oluşuyor. Sur Yapı Şehir Konakları detayları için tıklayınız.



Sur Yapı Muhit Sancaktepe
48 bin metrekare büyüklüğünde inşaaat alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde 7 blokta 217 konut yer alıyor. Ticari alanlarında yer alacağı Sur Yapı Muhit Sancaktepe az katlı mimarisi le dikkat çekiyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe detaylı bilgi için tıklayınız.



Gölbahçe Evleri
İstanbul Sultanbeyli'de 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Gölbahçe Evleri projesinde göl, gölet ve su parkları yer alıyor. Gölbahçe Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Yeşil Mavi
Toplam inşaat alanı 50 bin 18 metrekare olan ​Sur Yapı Yeşil Mavi'de 1.500 metrekare ise ticaret alanı olarak planlandı. Sur Yapı Yeşil Mavi detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı ilkbahar
Sur Yapı'nın Sultanbeyli'deki ikinci projesi olan İlkbahar'ın ilk etabı 5 blokta 304 konuttan meydana geliyor. Proje çocuk oyun alanları, göl / gölet, fitness merkezi, güvenlik, kapalı otopark, sauna, süs havuzu, yürüyüş parkuru özelliklerini taşımakta. Sur Yapı ilkbahar detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Exen Ofis ve Çarşı
İki ana meydandan oluşan Sur Yapı Exen Ofis ve Çarşı projesinde 15.000 metrekare alışveriş caddesi bulunuyor. Sur Yapı Exen Ofis ve Çarşı detaylı bilgi için tıklayınız.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181