Türkiye'nin ilk tekstil AVM'si: Real Merter!
Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 'Real Merter' projesiyle Merter'de dükkan fiyatlarının artacağını söyledi. Dokumacı'ya göre, bugün metrekaresi 10-15 bin lira bandmda olan fiyatlar 2 yıl içinde 8-10 bin dolara çıkacak. Merter'in merkezi özelliğine işaret eden Dokumacı, "Bölge havaalanına, E-5 ve TEM'e yakın. Ayrıca İstanbul'un 3 köprüsüyle de bağlantılı" dedi.

İLK TEKSTİL AVM'Sİ'
Real Merter projesini ise Türkiye'nin ilk tekstil AVM'si olarak tanımlayan Dokumacı, "Türk Tekstil'i dünyada marka ama prestijli mağazaları yok. Real Merter, bu anlamıyla hem bölge hem de sektör için ezber bozacak. Bizden dükkan ve daire alanlar, tekstil kütüphanesi sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibityenilikçi sosyal kullanım alanları da satın alacak" dedi. Real Merter'de 248 konut ve 155 dükkan yer alıyor. Dükkan büyüklükleri 36 ile 191 metrekare arasında değişiyor.

YENİ METRODA ÇALIŞMALAR BAŞLADI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (IBB), Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı metrosu için çalışmaları başlattı. Metronun proje çizimi için yeterli tecrübeye sahip adaylar, teklif vermek üzere davet ediliyor. Adaylar, 23 Mayıs'a kadar ön yeterlilik tekliflerini sunacak. Metro hattının tamamlanmasıyla iki bölge arasındaki yolculuk süresi 9 dakikaya düşecek. Metro, Eminönü Alibeyköy tramvayı ve Yeni kapı Hacıosman metrosuyla da entregre olacak. Metronun 2019 sonrası hizmete açılması hedefleniyor.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181