Vadistanbul AVM markaları bir araya geldi!
Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un AVM'sinde sona yaklaşılırken, bir çok dünya markası da AVM'de yerini aldı. 

ŞANTİYEYİ GEZDİLER
Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve invest inşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul'un Bulvar etabında son gelindi. Kaba inşaatın tamamlandığı projede AVM'de yer alacak markaların sahipleri ile üst düzey yöneticileri, şantiyeyi gezdi.

42 BİN KİŞİLİK BİR MERKEZ
İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacak Vadistanbul Bulvar, bir çok dünya markasının faaliyet göstereceği ve merkez ofislerinin yer alacağı bir konuma ulaşacak. Tamamlandığında yaklaşık 30 bin kişinin çalışacağı ve 42 bin kişilik gündüz nüfusuyla yeni bir kent merkezi haline gelecek Vadistanbul, ofisleri, alışveriş caddesi, AVM'si, oteli ve tüm donatılarıma yerli ve yabancı yatırımcıların Türkive'deki odak noktası olacak.

14 MİLYON AVROLUK HAVARAY
Vadistanbul projesini hayata geçiren Artaş inşaat, Aydınlı Grup ve invest inşaat ortaklığının yatırımlarıyla inşa edilen ve toplam maliyeti 14 milyon avro olan havaray, tamamlandığında İBB'ye devredilecek. Havaray Vadistanbul'un AVM, alışveriş caddesi, o tel ve ofislerinden oluşan "Bulvar" etabından Seyrantepe Metro hattına bağlanıyor.

11 BİN 500 ARAÇ KAPASİTELİ
Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Vadistanbul projemiz Ayazağa bölgesinin gelişimi noktasında büyük önem taşıyor. 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirdiğimiz projenin Bulvar etabı da Maslak - Levent hattının alternatifi niteliğinde. Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis alanı oluşturduk. Türkiye'nin en büyük karma ofis alanına sahip karma projesi Vadistanbul'da Atatürk Havalimanı'ndan sonra 11 bin 500 araç kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük otoparkını da oluşturuyoruz. Türkiye'de ilk kez Vadistanbul'un yatırımcılarının girişimiyle bir havaray hattı da kurulmuş olacak" diye konuştu.

Yeni Akit Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181