2 bin 512 konutluk TOKİ Kayabaşı projesinin detayları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 5 etaptan oluşuyor. Mahalle konseptinde inşa edilen projede 2 bin 512 konut bulunuyor. Küçük esnafın yer alacağı ticari birimlerin bulunduğu projede sosyal donatı alanları da yer alıyor. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul'un en büyük konut alanı olan Başakşehir ilçesi Kayabaşı bölgesi 918/2, 918/3, 918/4, 919/1, 919/2 Ada Parsellerde yer alan başka bir proje daha yapıyor. 448 konuttan meydana gelecek TOKİ Evleri projesi kapsamında 15 dükkandan meydana gelen ticaret merkezi de bulunuyor. TOKİ İstanbul Kayabaşı projesi kapsamında ayrıca bir de cami yer alıyor. 

TOKİ İstanbul'un bir çok ilçesinde konut projesi yapıyor. Bunlardan birisi de Tuzla'da hayata geçiriliyor. Tuzla'nın 
Orhanlı Mahallesi’nde inşa edilen proje zemin kat ve üstüne 5 kat şeklinde tasarlanıyor. Proje 58’i 2+1, 232’si de 3+1 olmak üzere toplam 232 konuttan oluşuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181