İstanbul Alipaşa TOKİ çekilişi 28 Haziran'da yapılacak!
2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek konutların yer alacağı İstanbul Alipaşa Toki çekilişi 28 Haziran'da yapılacak.

İstanbul Alipaşa Toki çekilişi detayları şu şekilde;
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan silivri alipaşa toki 2019 kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 28 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. İstanbul Silivri Alipaşa Pirimehmetpaşa Projesi kapsamında inşa edilecek olan projede yapılan kura töreni neticesinde 685 adet konutun hak haipleri belli olacak. Silivri alipaşa toki çekiliş sonuçları belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki Silivri projesi 2019 başvuru işlemleri 19 Nisan tarihinde sona erdi. Toki 50 bin konut projesi kapsamında yer alan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki İstanbul 2019 kapsamında yer alan Silivri projesinde başvuruları toplanan konutların detayları şu şekilde;
1. Grup 2+1 nitelikli 343 adet, brüt 85,00 metrekare
2. Grup 3+1 nitelikli 342 adet, brüt 128,00 metrekare 

İstanbul Alipaşa Toki çekilişi detaylarını sizler için derledik. Toki Silivri Alipaşa 2019 kura çekimi ve silivri toki 2019 kura çekimi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Silivri toki projesi 2019 ödeme planı için tıklayınız.
Toki Silivri projesi 2019 satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181