İstanbul Kayaşehir TOKİ evleri başvuru!
İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri başvuru tarihi ne zaman sorusunun cevabı belli oldu.

İstanbul Kayaşehir'de inşa edilen İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri başvuru tarihi 2 Nisan ile 11 Nisan olarak belirlendi. 605 adet konutun satışa sunulacağı projede 5 Bin TL başvuru bedeli bulunuyor. 

İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri başvuruları nereye yapılacak?
Kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak konutların başvuruları T.C Halk Bankası AŞ.'nin İstanbul ilindeki şubeleri tarafından kabul edilecektir.

İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri başvuruları Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile dul ve yetimleri, en az %40 Engelli Vatandaşlar ve diğer alıcı adayları olmak üzere 3 kategoride kabul edilecektir. 

İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri başvuru şartları şu şekilde;
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları ve İstanbul’da en geç 30.04.2016 tarihinden itibaren kesintisiz ikamet etmeleri gerekiyor. Ayrıca kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulünün olmaması, daha önce TOKİ'den konut satın almamış veya konut kredisi kullanmamış olması ve 18 yaşını doldurmuş olması ile bütün bunları belgelemiş olmaları gerekmektedir. Başvuru sahipleri satışa sunulan projeler kapsamında yer alan konut tiplerinden sadece birisi için başvuru yapacaklardır.

İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri sözleşme tarihi için tıklayınız.

İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri kura sonuçları için tıklayınız.

İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri kura tarihi için tıklayınız.

İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri daire fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Kayaşehir TOKİ Evleri ​satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181