İstanbul Tuzla TOKİ'de hak sahiplerinin konutları belirlendi!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ) İstanbul Tuzla’da “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ”kapsamında inşa edilen 160 konutun konut belirleme kurası gerçekleşti.  

Hak sahipleri için gerçekleştirilen konut belirleme kurası 15 Ocak 2019, Salı günü TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binası’nın Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapıldı. 160 konutun 19’u 2+1, 141’i ise 3+1 planda inşa edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanın ikinci pistinin kamulaştırma sahasındaki 232 bağımsız bölüm için hak sahibi vatandaşlar ile yapılan uzlaşma sonucu inşa edilen projede toplam 232 konut bulunuyor.

Mahalle konseptli Tuzla Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, yerleşim alanı, meydanı, oyun ve spor alanları, parkları, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunuyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181